Magnesium

Magnesium is een Mineraal in het menselijk lichaam dat veel positieve eigenschappen met zich meebrengt. Is er een tekort aan Magnesium bij je vastgesteld of ben je een sporter die belang heeft om extra Magnesium in te nemen? Dan kunt je dit product bij ons bestellen om van de positieve eigenschappen te blijven genieten. ... » Lees meer...Wat doet Magnesium?

Magnesium ondersteunt de botten en is dus goed voor het skelet. Daarnaast is het goed voor de werking van de spieren, goed voor het zenuwstelsel, draagt het bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid en handhaaft het de normale balans in de water- en mineralenhuishouding van het lichaam. Net als IJzer activeert Magnesium de natuurlijke energie in het lichaam. Al deze positieve effecten treden alleen op bij minimaal 56mg Magnesium per dosering of per 100g/100ml.

De hoeveelheid Eiwit, Fytinezuur en Oxaalzuur, dat in de darmen aanwezig is, bepaalt in grote mate hoeveel Magnesium er in het lichaam opgenomen wordt. Er zijn verschillende soorten Magnesium, zoals bijvoorbeeld Magnesium Malaat

Heb je een tekort of heb je gewoon meer behoefte aan Magnesium? Wij hebben dit mineraal in verschillende vormen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tabletten en capsules. Ook hebben wij combinaties van Magnesium, Calcium en eventueel Zink. Je koopt altijd tegen de scherpste prijs en jouw bestelling wordt direct verzonden!

----- Tekst sluiten -----

Let op: Door de sluiting van niet-essentiële winkels is het erg druk bij PostNL en kan de bezorging van je pakketje iets langer duren dan normaal.