Pannenkoeken

Zin in pannenkoeken? Wij bieden een ruim assortiment aan pannenkoeken. Vaak zijn dit Eiwitrijke pannenkoeken. Eiwit Pannenkoeken zijn een ideale keuze als afwisseling binnen jouw Eiwitdieet, maar ook als je gewoon trek hebt in een lekker tussendoortje zijn onze Pannenkoeken zeker aan te raden. ... » Lees meer...


Met een Eiwit Pannenkoek verhoog je op een makkelijke en snelle manier je Eiwitinname. Een Eiwitrijke pannenkoek kun je als ontbijt, lunch, maar ook heel goed als tussendoortje eten. Lekker voor onderweg in de trein of in de pauze. Of je ze nu warm of koud eet, ze smaken altijd lekker.

Eenvoudig klaar te maken
In een handomdraai maak je de lekkerste pannenkoek. Aan de mix hoef je alleen nog maar water of melk toe te voegen. En natuurlijk kun je de pannenkoek maken naar eigen smaak. Er zijn vele variaties mogelijk, zowel zoet als hartig.

Op de online webwinkel van Body Supplies kun je Pannenkoeken bestellen. Uit één pot kun je wel dertig pannenkoeken maken. Wil je snel genieten van de lekkerste pannenkoeken, wacht dan niet langer en bestel direct. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van het door jou bestelde product. Wij hanteren de scherpste prijzen.
----- Tekst sluiten -----