Eiwit Pindakaas

Onze Eiwit pindakazen onderscheiden zich van vergelijkbare pindakazen op de markt, omdat ze veel meer Eiwitten per portie bevatten dan normale pindakaas. ... » Lees meer...Eiwit pindakaas is een geweldige manier voor vegetariërs en veganisten om hun Eiwitinname te verhogen, maar ook sporters genieten van de geweldige Eiwitinname. Eiwitten dragen namelijk bij aan de groei en de instandhouding van de spiermassa. Het is dus een ideaal tussendoortje voor sporters, maar ook gewoon voor pindakaas liefhebbers!

De Eiwit Pindakazen die wij bieden zijn uitsluitend gemaakt van pure biologische noten & zaden … verder niets! Sommige Eiwit pindakazen die wij verkopen zijn zelfs volledig vrij van vet, suikers, calorieën, kolhydraten en cholesterolvrij!

In een portie pindakaas zit enorm veel calorieën, maar het is en blijft wel een superfood. We moeten pindakaas dus zeker niet gaan vermijden, maar we kunnen wel een bewustere keuze maken.

Eiwit pindakaas is heerlijk op brood, crackers of gewoon stiekem een hapje tussendoor met een lepel. De mogelijkheden zijn eindeloos!

----- Tekst sluiten -----