L-Theanine

L-Theanine werd al in 1949 door een Japanse onderzoeker, Y. Sakato, beschreven als één van de belangrijkste bestanddelen van thee. Thee is na water de meest gedronken drank ter wereld. De geschiedenis van thee drinken begint al ruim 4000 jaar geleden.


Op zoek naar andere aminozuren? Bekijk ook eens:

2 Beoordelingen
8.5 / 10
€19,90
Op voorraad

L-Theanine is een aminozuur dat vooral voorkomt in thee. Vooral in de bladeren van Witte Thee, maar ook in die van Groene Thee. L-Theanine zit natuurlijk niet alleen maar in thee. Thee is echter wel de enige warme drank waarvan mensen vinden dat het een gunstige uitwerking heeft zonder de negatieve bijwerkingen van andere gebruikte middelen.  

L-Theanine is een afgeleide van glutaminezuur uit de groene theeplant (camellia sinensis). Gedroogde groene thee bevat ongeveer 1-2% aan theanine. Het wordt kunstmatig gehaald uit glutaminezuur en ethylamine in de thee wortels. L-Theanine heeft op veel gebieden van je lichaam effect.

Ben je op zoek naar het supplement l-theanine dan ben je bij Body Supplies aan het goede adres. Bij ons kun je dit product kopen in verschillende vormen. Ook is het mogelijk om bij ons combinatie producten te kopen waar meerdere aminozuren tegelijk in verwerkt zitten. Bestel vandaag nog.