Eiwitrepen

Met Eiwitrepen krijg je snel en makkelijk voldoende Eiwitten binnen, ze zijn ook nog eens erg lekker. De Eiwitrepen die wij verkopen smaken heerlijk en zitten bomvol voldoende Eiwitten en andere belangrijke stoffen. ... » Lees meer...Zit je vaak in een situatie dat je gewoon niet even snel een maaltijd kan nemen, om voldoende Eiwitten binnen te krijgen, omdat je bijvoorbeeld geen tijd of behoefte aan vlees hebt? Op zo'n moment kunnen Eiwitrepen de ideale uitkomst bieden.

Eiwitten
Eiwitten zijn voor het behoud van sterke botten en dragen bij tot de groei van de spiermassa, maar dragen ook bij tot de instandhouding van de spiermassa. Eiwitten zorgen er ook voor dat je spieren snel herstellen na intensieve inspanning.

Soorten en smaken
Als je een druk bestaan hebt en daarom niet altijd de tijd hebt om te gaan zitten voor een gezonde maaltijd, neem dan een Eiwitreep. Naast Eiwitrepen zijn er ook energierepen en sportrepen. De repen hebben een hoogwaardige kwaliteit. Er zijn vele varianten verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit harde- of crunchy repen of repen met een zachte structuur, met veel Koolhydraten of juist met weinig Koolhydraten.

Ben je een fanatieke sporter, dan mag de Eiwitreep niet in je sporttas ontbreken! Of heb je gewoon behoefte aan een lekker tussendoortje, kies dan voor de lekkere Eiwitrepen!

----- Tekst sluiten -----
op voorraad
  • Deal op 15repen - Vanilla! Tenminste houdbaar t/m 15-10-2021 - Normaal 29,90!