Eiwit Pannenkoek

Behoefte aan een lekker en Eiwitrijke snack? Maar geen trek in die bekende saaie repen of Eiwitshakes? Eiwit Pannenkoeken zijn een ideale keuze als afwisseling binnen jouw Eiwitdieet, maar ook als je gewoon trek hebt in een lekker tussendoortje zijn deze Pannenkoeken zeker aan te raden.

Op zoek naar andere eiwit producten? Bekijk ook eens:

Met een Eiwit Pannenkoek verhoog je op een makkelijke en snelle manier je Eiwitinname. Een Eiwitrijke pannenkoek kun je als ontbijt, lunch, maar ook heel goed als tussendoortje eten. Lekker voor onderweg in de trein of in de pauze. Of je ze nu warm of koud eet, ze smaken altijd lekker.

Eenvoudig klaar te maken
In een handomdraai maak je de lekkerste pannenkoek. Aan de mix hoef je alleen nog maar water of melk toe te voegen. En natuurlijk kun je de pannenkoek maken naar eigen smaak. Er zijn vele variaties mogelijk, zowel zoet als hartig.

De pancakemixen bevatten veel Eiwitten. Hierdoor passen deze pannenkoeken ook heel goed in een Eiwitdieet. Ook als je een dieet volgt kun je net als anderen genieten van de heerlijkste pannenkoeken.

Op de online webwinkel van Body Supplies kun je Eiwit Pannenkoeken bestellen. Uit één pot kun je wel dertig pannenkoeken maken. Wil je snel genieten van de lekkerste pannenkoeken, wacht dan niet langer en bestel direct. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van het door jou bestelde product. Wij hanteren de scherpste prijzen.