BCAA

BCAA's, drie essentiële Aminozuren
Isoleucine, Leucine en Valine vormen samen een bijzondere groep Aminozuren, namelijk de Branched Chain Amino Acids (BCAA's). Extra BCAA's zijn belangrijk, omdat je lichaam niet in staat is deze Aminozuren zelf te produceren. Daarom moet je ze dus via je voeding of supplementen binnenkrijgen. Body Supplies biedt BCAA’s in verschillende soorten vormen aan, ook in combinatie met andere Vitaminen en Mineralen. ... » Lees meer...BCAA’s worden ook wel de ‘vertakte-keten-Aminozuren’ genoemd en ze bestaan uit de drie essentiële Aminozuren: Leucine, Isoleucine en Valine. Deze drie Aminozuren maken één derde uit van de essentiële Aminozuren en ongeveer 70 procent van het totale spiereiwit.

BCAA producten zijn niet duur. Je hebt al 500gr BCAA in poeder vorm voor 25,-. Erg populair zijn BCAA Power en BCAA Complex 2200.

Bij Body Supplies kun je BCAA’s verkrijgen als (instant) poeder, maar ook in tablet of capsule vorm. Kies bijvoorbeeld voor een BCAA in poeder vorm, met neutrale smaak, om deze te mixen met je Eiwitten tot een lekkere shake.

Heb je advies nodig en wil je weten of dit product voor jou geschikt is? Dan kun je eenvoudig contact met ons opnemen via onze website. Wij helpen je graag verder!

----- Tekst sluiten -----

Let op: Door de sluiting van niet-essentiële winkels is het erg druk bij PostNL en kan de bezorging van je pakketje iets langer duren dan normaal.