Vitamine D

Vitamine D3 is tegenwoordig één van de populairdere Vitamines. Deze Vitamine is één van de weinige vitamines die het lichaam zelf aanmaakt, maar toch hebben veel mensen behoefte aan extra Vitamine D3. Het is dan mogelijk om deze Vitamine door middel van supplementen binnen te krijgen. Bij Body Supplies ben je hiervoor op het juiste adres. ... » Lees meer...Veel mensen hebben extra Vitamine D3 nodig voor de instandhouding van botten en tanden. Ook speelt het een rol bij de weerstand. Voorts is het goed voor de werking van de spieren. Deze gunstige effecten worden alleen gekregen bij minimaal 0,75 mcg Vitamine D3 per 100g/100ml of per portie.

Bij het ouder worden is onze huid verminderd in staat om Vitamine D3 aan te maken. Het is dan ook belangrijk om te zorgen dat we voldoende van deze Vitamine binnenkrijgen.

Bestel via de website van Body Supplies een aanvulling op jouw dagelijkse Vitamine D3. Onze tarieven zijn scherp en Body Supplies zorgt voor een snelle en adequate afwikkeling van het door jouw bestelde product tegen een aantrekkelijke prijs. Je hoeft niet lang te wachten, jouw bestelling wordt direct verzonden.

----- Tekst sluiten -----

Let op: Door de sluiting van niet-essentiële winkels is het erg druk bij PostNL en kan de bezorging van je pakketje iets langer duren dan normaal.