Training

Naast sporten is eten en voldoende rust ook heel belangrijk, misschien zelfs nog wel belangrijker. Het is van belang om de juiste voedingstoffen zoals Eiwitten, Koolhydraten en Vetten in voldoende hoeveelheden binnen te krijgen. Als het je niet lukt om al deze belangrijke voedingstoffen in voldoende hoeveelheden binnen te krijgen, dan kunnen verschillende supplementen een uitkomst bieden. Daarom hebben wij de categorie ''Training'', voor de beste aanvulling naast jouw sportactiviteiten. ... » Lees meer...


Populaire krachtsporten zijn bodybuilding, gewichtheffen en trainen met losse gewichten. Door het regelmatig en op de juiste manier te trainen, krijg je meer spiergroei, spiermassa en minder vetmassa.

Wanneer je gewend raakt aan een gewicht, moet je zwaarder trainen. De ene dag ben je sterker dan de andere dag. Hoe snel je resultaat ziet hangt onder andere af van je startconditie. Streef je naar meer spiergroei en massa verleg dan elke dag jouw grenzen!

Het is belangrijk dat je de juiste balans vindt tussen voldoende sport, maar ook rust en voeding met de juiste voedingstoffen. Wij raden supplementen aan om gemakkelijker aan de juiste voedingstoffen te komen.

Bekijk snel ons aanbod Training!
----- Tekst sluiten -----