Dextrose

Dextrose is uitermate geschikt en populair onder sporters, omdat deze druivensuiker direct in het bloed opgenomen wordt en daarmee een snelle Koolhydraat is. Koolhydraten spelen een rol bij herstel van je spieren. ... » Lees meer...Dextrose is een enkelvoudige suiker en wordt in het algemeen ook druivensuiker genoemd. Dextrose staat bekend als complexe Koolhydraat door zijn snelle werking. Druivensuiker is vetvrij en is rijk aan Koolhydraten.

Koolhydraten dragen bij tot het herstel van de normale werking van de spieren na zeer intensieve en/ of langdurige lichaamsbeweging die tot spiervermoeidheid en depletie van de glycogeenvoorraad in skeletspieren heeft geleid. Dit gunstige effect wordt alleen verkregen bij een totale inname van 4g per kg lichaamsgewicht in doses, waarvan de eerste binnen de eerste 4 uur en de laatste niet later dan 6 uur na de zeer intensieve en/of langdurige lichaamsbeweging.

Benieuwd naar de werking van Druivensuiker? Het wordt verkocht in poedervorm. Wij besteden de grootste zorg aan je bestelling. Vandaag besteld betekent dat je het product morgen in huis hebt.

----- Tekst sluiten -----