Carbs

Zoek jij een makkelijke manier om je Carbs (Koolhydraten) binnen te krijgen? Met onze poeders kun je zeer gemakkelijk Carbs toevoegen aan jouw Eiwit shake. Ook verkopen wij bijvoorbeeld Oats, waarmee je op een gemakkelijke en smaakvolle wijze complexe Carbs toevoegt aan je yoghurt, kwark of Eiwit shake. ... » Lees meer...Goede bronnen van Carbs zijn vooral volkoren graanproducten zoals volkorenbrood en volkoren pasta, aardappels, peulvruchten, groente en fruit. Als je op een makkelijkere manier aan Carbs wilt komen, omdat jouw voedingspatroon bijvoorbeeld niet voldoende Koolhydraten bevat, dan zijn supplementen zeker aan te raden!

Carbs staan vooral bekend onder sporters. Carbs dragen namelijk bij tot het herstel van de normale werking van de spieren na zeer intensieve en/ of langdurige lichaamsbeweging, die tot spiervermoeidheid en depletie van de glycogeenvoorraad in skeletspieren heeft geleid. Dit gunstige effect wordt alleen verkregen bij een totale inname van 4g per kg lichaamsgewicht in doses, waarvan de eerste binnen de eerste 4 uur en de laatste niet later dan 6 uur na de zeer intensieve en/of langdurige lichaamsbeweging.

Sommige Koolhydraatrijke producten bevatten voedingsvezels. Suikerbietvezels dragen bij tot een verhoging van de fecale bulk. Tarwezetmeelvezels zijn goed voor de darmwerking en stimuleren de natuurlijke stoelgang.

Wij verkopen specifieke Carb producten als Maltodextrine, Dextrose, Vitargo en nog veel meer!

Zoekt je een geschikt Carb product? Bij ons ben je aan het juiste adres! Naar welk Koolhydraat je ook op zoek bent, wij kunnen het tegen de scherpste prijs aanbieden!

----- Tekst sluiten -----