Supplementen

Welke supplementen zijn voor mij geschikt?


Supplementen zijn voor iedereen die zich bezighoudt met een goede gezondheid en/of een mooie fysiek. De basis voor een mooi lichaam zijn altijd je voedingspatroon, trainingsschema en rust. Toch is het door het gebruik van een supplement vaak beter mogelijk om de gewenste doelstellingen te behalen. Voedingssupplementen zijn er voor allerlei doelstellingen en op allerlei gebieden. Wij hebben sinds 2004 al meer dan 800 producten in ons assortiment. Een keuze is niet altijd makkelijk. Hieronder bespreken we de belangrijkste doelstellingen.

Supplementen en Spiergroei


Wij verkopen voedingssupplementen voor bijvoorbeeld de fanatieke fitnesser. Wil je wat meer spiergroei, massa en/of gewichtstoename krijgen, dan kun je bijvoorbeeld een Weightgainer kopen. Dit supplement zorgt ervoor dat je extra koolhydraten en eiwitten binnenkrijgt. Een weightgainer bevat vaak voor 20-30% aan eiwit en voor 70%-80% aan koolhydraten. Wanneer je meer eet dan je verbrand, zal je namelijk in gewicht kunnen aankomen. Denk hierbij aan Mammoth 2500 en de Xtreme Mass Gainer. Je kunt kiezen uit 2,2kg of 4,4kg.

Eiwitshakes


Wil je meer spiermassa krijgen, dan kies je bijvoorbeeld voor een puur eiwit supplement. Een eiwitshake neem je direct na je training en zorgt voor een goed herstel van de spieren en voor meer spieropbouw. Eiwitten haal je vaak niet voldoende uit je voedingspatroon en bij extra inspanningen kan een eiwitshake dus niet ontbreken. Populaire producten zijn 100% Whey Gold en Iso Whey V2. Isolaat eiwit is het meest zuiver. Een goede isolaat eiwitshake met meer dan 90% eiwit per 100gr koop je al voor ongeveer 39,90 per 2kg.

Creatine populair als voedingssupplement…


Het supplement creatine geeft je meer uithoudingsvermogen en kracht tijdens de training en zorgt voor meer spieropbouw. Creatine is een van de belangrijkste basis voedingssupplementen die je kunt gebruiken, als aanvulling in je dagelijkse schema. Creatine kan bij tal van sporten gebruikt worden…Ook bij duursporten, als hardlopen en fietsen.

Je kunt starten met een Creatine Monohydraat; Micronized Creatine of voor compleet Creatine supplement gaan, als Cell Mass. Een creatine monohydraat kost niet veel. Je hebt al 500gr voor 12,90 en je doet daar al gauw 8-12 weken mee!

Afvallen


Mocht je als doel hebben om wat gewicht kwijt te raken. Dan kan een fatburner een goede keuze zijn. We verkopen meer dan 30 fatburners. Het maken van een goede keuze tussen al deze fatburners kan lastig zijn. Niet elke persoon reageert hetzelfde op een willekeurige fatburner. Tips van onze kant zijn Hydroxycut of Stacker 4. Dit zijn fatburners waar een grote groep gebruikers tevreden over zijn, denk hierbij toch al gauw aan 90%, wat erg hoog is...

Verder zijn er veel ondersteunende supplementen om het afvallen te bevorderen. Hierbij kan gedacht worden aan Groene Thee Extracten, CLA en Fat Blockers.

Het laatste doel; de Gezondheid


Deze laatste categorie is zeker niet onbelangrijk. De meeste mensen nemen wel een extra Vitamine supplement. Het lukt veel mensen namelijk niet om uit hun basis patroon al voldoende Vitaminen te halen. Een goede (Multi)Vitamine kan dan een goede aanvulling zijn. Denk hierbij aan Daily Vits of speciaal voor de man; Adam.

Een ander belangrijk voedingssupplement zijn vetzuren. Vetzuren zijn supplementen, die zorgen voor het optimaal functioneren van het lichaam. Kies hierbij voor de basis, Omega 3 of een uitgebreider supplement, Omega 3-6-9.