Hennepzaad

Hennepzaad is een plantaardige bron voor Eiwitten. Per 100g pure Hennepzaad zit 33g Eiwit. Het bevat een unieke verhouding van Omega 3 en Omega 6. ... » Lees meer...


Hennepzaad bevat bovendien het zeldzame vetzuur Gamma-linoleenzuur en enkele essentiële Aminozuren. Hennepzaden worden al eeuwenlang door de mens gegeten en staan bekend als één van de oudste medicinale planten ter wereld.

Hennepzaad is geschikt voor mensen met intoleranties voor Lactose en Gluten.

Hennepzaad is een van de weinige voedingsmiddelen met een vrijwel compleet Eiwit profiel. Hennep bevat bijna alle essentiële Eiwitten. Deze Eiwitten kunnen we niet zelf aanmaken en moeten we dus uit voeding halen. Eiwitten zijn voor het behoud van sterke botten en dragen bij tot de groei van de spiermassa, maar dragen ook bij tot de instandhouding van de spiermassa. Deze Eiwitten zorgen er ook voor dat je spieren snel herstellen na intensieve inspanning.

Benieuwd naar de werking van Hennepzaad? Bestel Hennepzaad veilig en snel bij Body Supplies. Vandaag besteld betekent dat je het product morgen in huis hebt!
----- Tekst sluiten -----
1 Beoordeling
7.0 / 10
Vanaf €6,90
Op voorraad