Biotine (Vitamine B8)

Op zoek naar een vitamine met een multifunctionele werking? Boven 7,5mg Biotine per portie heeft Biotine een tal van positieve effecten op het menselijk lichaam. Het activeert de natuurlijke energie in het lichaam, houdt de haren sterk, helpt bij het gezond houden van de huid, maar ook draagt het bij aan je leerprestaties! Voor het aanschaffen van deze Vitamine ben je op onze website aan het juiste adres. ... » Lees meer...Wat is Biotine?


Biotine dankt zijn naam aan het Griekse woord bios, dat "leven" betekent en werd in 1936 voor de eerste keer geïsoleerd. Deze wateroplosbare Vitamine valt onder het vitamine B-complex. In het verleden werd gesteld dat er één Vitamine B was, maar na onderzoek bleek dat er meer van dit soort Vitamines bestaan.

Biotine (Vitamine B8) wordt gevonden in verschillende voedingsmiddelen, zoals lever, bloemkool, zalm, wortelen, bananen, sojameel, granen en gist. Het Biotine gehalte in voedsel wordt verminderd door koken en het bewaren van voeding.

Bij Body Supplies ben je voor deze multifunctionele Vitamine op het juiste adres. Bestel Biotine nu ook en sta versteld van al zijn positieve effecten!

----- Tekst sluiten -----

Let op: Door de sluiting van niet-essentiële winkels is het erg druk bij PostNL en kan de bezorging van je pakketje iets langer duren dan normaal.