Quinoa

Quinoa. Het klinkt je vast wel bekend in de oren. Quinoa is als ‘Superfood’ in korte tijd razend populair geworden. Begrijpelijk, want het is lekker, heeft positieve effecten en is eenvoudig te bereiden en veelzijdig in gebruik. ... » Lees meer...


Quinoa is een plant waarvan de zaden worden gekookt. Het is dus geen graansoort en vormt daardoor een glutenvrij alternatief voor de huidige overdaad aan tarweproducten. Quinoa is zo de perfecte vervanger voor rijst, pasta en aardappelen. Ideaal voor vegetariërs, krachtsporters en mensen met glutenallergie.

Quinoa is erg veelzijdig. Je kan Quinoa eten als ontbijt, als lunch, bij het avondeten, maar ook na een goede workout! Het is te eten in de vorm van een pannenkoek, een salade, een warme hap of zelfs als zoetigheid.

Quinoa is te koop in verschillende kleuren. Rood, zwart en wit. Als je die drie kleuren mixt, oogt je maaltijd very stylish!

Probeer deze bekende Superfood nu ook! Misschien word jij wel net zo verliefd op quinoa als Rens Kroes. Wij besteden de grootste zorg aan je bestelling. Vandaag besteld betekent dat je het product morgen in huis hebt.
----- Tekst sluiten -----