Ontbijt/Maaltijdshakes

Ze zijn bijna niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Met de ontbijt/maaltijdshakes kun je tegenwoordig heel goed een gedeelte of een volledige maaltijd vervangen, want veel mensen kunnen in de ochtend nauwelijks brood eten of vinden het te veel werk om een gezond ontbijt te maken. Deze shakes zijn ook een goede keuze als je een Eiwitdieet volgt. Er zijn verschillende varianten en smaken Maaltijd Shakes te verkrijgen.

Op zoek naar andere eiwit producten? Bekijk ook eens:

Eiwit Dieet
Binnen het Eiwitdieet wordt vaak voor een maaltijd vervangende shake gekozen. Deze is dan vaak met name op basis van Eiwitten. Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van spiermassa.

Waaruit bestaat het
De Maaltijdshakes bestaan over het algemeen uit o.a. melkeiwit. Je kun ze als kant-en-klaar product krijgen, maar ook als instant-poeder of glutenvrije ontbijthaver. Je kunt naar keuze water, melk, yoghurt of sap toevoegen aan het poeder. Daarna hoef je alleen nog maar te schudden en je ontbijt is klaar.

Er zijn vele keuze mogelijkheden wat betreft de smaak van ontbijt/maaltijdshakes. Voor het aanschaffen van de shakes ben je bij Body Supplies aan het juiste adres. Wacht niet langer, maar bestel direct. Want vandaag besteld, is morgen in huis.