Waxy Maize Starch (WMS)

Waxy Maize Starch is een extreem snel werkende bron van complexe Koolhydraten, 100% vrij van suikers of lactose. Waxy Maize Starch (WMS) heeft een lage osmolariteit. Hoe lager de osmolatische waarde des te sneller het wordt opgenomen door het lichaam. Dit is zeer effectief voor zowel voor, tijdens en na training.

Op zoek naar andere koolhydraat producten? Bekijk ook eens:

Waxy Maize Starch (WMS) komt aan haar naam doordat onder een microscoop de samenstelling van deze stof lijkt op die van wax. Het is een heel uniek Koolhydraat vanwege zijn hoge moleculaire gewicht. Het wordt gemaakt van allerlei plantaardige producten zoals maïs, aardappelen en gerst. Waxy Maize bestaat eigenlijk uit Amylose en Amylopectine. Dit zijn lange kettingen van aan elkaar geschakelde Glucose moleculen.

Waxy Maize Starch (WMS) is oplosbaar in water, heeft een neutrale smaak en is een goede toevoeging aan een shake, maar het kan ook op zichzelf worden gedronken.

Bestel bij Body Supplies jouw Waxy Maize Starch. Je bestelling wordt met de grootste precisie en zorg uitgevoerd. Je hebt jouw bestelling de volgende dag al in huis!