Choline

Choline, een B Vitamine, heeft verschillende positieve effecten op het menselijk lichaam. Choline draagt o.a. bij aan het behoud van de structuur van celmembranen. Ook heeft het een positieve invloed op de lever. Choline kan door het lichaam zelf geproduceerd worden maar niet in adequate hoeveelheden. Daarom raden wij het aan om Choline via supplementen in te nemen. Bij Body Supplies ben je hiervoor op het juiste adres! ... » Lees meer...Choline wordt ook wel een half Vitamine genoemd, omdat Choline in geringe mate door het lichaam kan worden aangemaakt, maar de productie bij de meeste mensen niet toereikend is.

Opname uit de voeding is dus in veel gevallen essentieel, maar supplementen bieden een betere uitkomst, omdat veel mensen afzien van de consumptie van de voedingsmiddelen waar Choline in zit. Choline is namelijk alom tegenwoordig in, voornamelijk dierlijke voeding. De rijkste bronnen zijn eieren, lever en ander orgaanvlees, soja en vet vlees. Deze voedingsmiddelen hebben van nature veel vet. Het is gebruikelijk dat mensen een tekort hebben aan Choline. Vooral vegetariërs en veganisten zijn een risicogroep.

Body Supplies verkoopt dit product tegen de scherpste prijs. Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Je bestelling wordt met de grootste zorg behandeld.

----- Tekst sluiten -----