Ready To Drink (RTD)

Ready To Drink (RTD) Eiwitten! Ideaal voor elk moment van de dag! Naast de Eiwitten die je uit je voedsel haalt, zijn er dus ook Eiwitshakes. Maar net zo als limonade, bestaan er ook kant- en- klare Eiwitproducten die je direct kan drinken. Je hoeft niets klaar te maken, alleen de dop er af draaien en je kunt ze direct gebruiken. Deze Ready To Drink (RTD) Eiwit Shakes zijn er in verschillende smaken. Het is net alsof je een milkshake drinkt.

Op zoek naar andere eiwit producten? Bekijk ook eens:

Ready To Drink Shakes zijn er in handzame flesjes. De shakes hebben een heerlijke en natuurlijke smaak. Daarnaast bevatten ze veel Eiwitten. Alle natuurlijke eigenschappen van Eiwitten zijn in deze kant- en- klaar producten aanwezig.

Eiwitten
Eiwitten zijn voor het behoud van sterke botten en dragen bij tot de groei van de spiermassa, maar dragen ook bij tot de instandhouding van de spiermassa. Daarnaast zijn ze ook voor herstel van de spieren na fysieke inspanning.

De Ready To Drink (RTD) Eiwitshakes kun je gemakkelijk meenemen en nuttigen wanneer je maar wilt.

Body Supplies verkoopt deze kant- en- klare producten in verschillende smaken. Tegen de scherpste prijs heb je makkelijk en snel zo’n verrukkelijke shake in huis. Wij behandelen jouw bestelling met de grootste zorg, zodat je snel van je product kunt genieten.