Glucomannan

Glucomannan is een plantaardige voedingsvezel uit de Konjac plant. Het is een effectief en betrouwbaar voedingsvezel met verschillende positieve effecten op het menselijk lichaam.


Op zoek naar andere vezels producten? Bekijk ook eens:

8 Beoordelingen
7.8 / 10
€21,90
Op voorraad

Konjac moet niet verward worden met Cognac, want glucomannan konjac bevat geen alcohol! Deze plant komt voor in bepaalde delen van China, Indonesië en Japan.

Glucomannan draagt bij aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse innamen van 4 gram glucomannan.

Een ander positief effect van glucomannan is dat dit voedingsvezel gewichtsverlies ondersteunt bij het volgen van een energiebeperkt dieet! Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 gram glucomannan in drie doses van elke 1 gram, wanneer dit wordt ingenomen met 1 a 2 glazen water voor de maaltijden.

Je kunt gebruikmaken van pasta op basis van glucomannan Konjac of je kunt deze voedingsvezel in capsulevorm slikken. Onze Slim Pasta’s bevatten glucomannen en voor glucomannan in capsulevorm ben je ook op het juiste adres!