CLA

Met de CLA supplementen kun je je CLA inname op peil houden, want het menselijke lichaam krijg hier niet voldoende van binnen. CLA wordt gevonden in voeding als eieren en rood vlees, waardoor Veganisten of Vegetariers niet of nauwelijks CLA binnenkrijgen. Suppletie biedt dan een uitkomst. ... » Lees meer...CLA is de afkorting van Conjugated Linoleic Acid, ook wel geconjugeerd linolzuur genoemd. CLA is een vorm van een tweevoudig onverzadigd omega-6-vetzuur. Dit is een essentieel vetzuur. Het menselijk lichaam kan CLA-linolzuur namelijk niet zelf produceren.

Ons assortiment CLA bestaat zowel uit producten met uitsluitend CLA als met CLA in combinatie met L-Carnitine, Guarana en Groene Thee

Je kunt CLA bij ons aanschaffen tegen de scherpste prijs. Wij besteden de grootste zorg aan je bestelling. Vandaag besteld betekent dat je het product morgen in huis hebt.

----- Tekst sluiten -----
Niet op voorraad
  • Deal op 90softgels! Tenminste houdbaar t/m 30-06-2020 - Normaal 29,90!

Let op: Door de sluiting van niet-essentiële winkels is het erg druk bij PostNL en kan de bezorging van je pakketje iets langer duren dan normaal.