Chroom

Chroom (chromium) is een belangrijk Mineraal. Chroom helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden. Maar Chroom doet nog veel meer, het draagt bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten. Deze twee effecten treden op bij minstens 6mcg per 100mg/100ml of per portie. ... » Lees meer...Vooral in producten met veel zemelen is Chroom terug te vinden, zoals in volkorenbrood, maar ook in vlees, vis en diverse soorten groentes. Het is echter niet geheel duidelijk of ons lichaam het Chroom uit deze producten wel goed kan opnemen. Er bestaat geen aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Het is dus bewezen dat Chroom bijdraagt tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten. Is er door een arts een tekort aan chroom vastgesteld dan kun je via onze website bij Body Supplies eenvoudig chroom bestellen. Body Supplies levert het door jouw bestelde product tegen een aantrekkelijke prijs. Je hoeft niet lang te wachten, jouw bestelling wordt direct verzonden.

----- Tekst sluiten -----

Let op: Door de sluiting van niet-essentiële winkels is het erg druk bij PostNL en kan de bezorging van je pakketje iets langer duren dan normaal.