Gaspari Nutrition

Gaspari Nutrition werd opgericht in 1998 door Rich Gaspari en is uitgegroeid tot een van de meest erkende marktleiders. Dit merk levert de hoogste kwaliteit voedingssupplementen aan miljoenen atleten, fitness-enthousiastelingen en bodybuilders over de hele wereld! ... » Lees meer...

Gaspari Nutrition is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf. Verspreid over meer dan 50 landen.

Rich Gaspari is al meer dan 30 jaar betrokken op het gebied van bodybuilding & fitness. Hij blonk uit als een professionele bodybuilder uit de jaren ’80 en ’90 en won de allereerst Arnold Classic in 1989. Toen Rich Gaspri stopte met professionele bodybuilding, begon hij met het ontwikkelen van zijn eigen lijn van supplementen met een hoge kwaliteit en bouwde een van de meest populaire merken op, namelijk Gaspari Nutrition.

Het doel van Gaspari Nutrition is om de hoogste kwaliteit sportvoeding supplementen te produceren. Ook is het zo dat veel sportvoeding producten enorm veel kosten. Gaspari Nutrition zorgt ervoor dat hun producten niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook gemakkelijk te betalen zijn.  

Gaspari Nutrition heeft een team van academische sportvoeding professionals die samenwerken met het wetenschappelijke team van het Gaspari laboratorium.  

Een bestseller van Gaspari Nutrition is de hoogwaardige Eiwitpoeder Myofusion Advanced Protein. Daarnaast zijn de heerlijke Aminozuren poeder Aminolast en de BCAA 6000 met de nadruk op Leucine, ook twee bestsellers. Bekijk deze toppers hieronder! Bestel je voor 22:00 uur, dan wordt jouw bestelling direct nog verzonden!

----- Tekst sluiten -----