Calcium

Calcium
Calcium (kalk) is een essentieel Mineraal. Calcium zorgt voor het goed functioneren van spieren en geeft stevigheid aan het gebit en het skelet. Voorts speelt calcium een rol bij celgroei, bloedstolling en hormoonstofwisseling. Per dag heeft een mens circa 1 gram calcium nodig. Dit is te vergelijken met ongeveer 4 glazen melk. Calcium komt verder voor in een zuivelproduct als kaas. ... » Lees meer...

Groenten, aardappelen, brood en peulvruchten bevatten ook calcium, maar deze hoeveelheden zijn aanzienlijk kleiner dan de hoeveelheden calcium in zuivelproducten. Heb je een tekort aan calcium? Je kunt calcium tabletten kopen om te zorgen dat je zo voldoende calcium binnenkrijgt.

Body Supplies is de online specialist als het gaat om het leveren van onder meer calcium. We verkopen overigens niet louter calcium, want we hebben naast mineralen ook veel vitaminen in ons assortiment. Als je behoefte hebt aan bepaalde vitaminen of mineralen, dan kun je deze eenvoudig op onze website bestellen. Voor vragen over onze producten kunt je ons altijd contacteren.

----- Tekst sluiten -----