Creapure® Creatine van PURE bevat de hoogst haalbare kwaliteit en gepatenteerde vorm van Creatine Monohydraat.

PURE Creapure® Creatine eigenschappen:


Creatine helpt prestaties te verbeteren bij explosieve krachtsinspanningen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3g creatine.

PURE levert met Creapure® Creatine absoluut de hoogste kwaliteit, tegen de beste prijs van Europa!

Creatine Monohydraat is nog steeds een van de meest effectieve ingrediënten voor krachtsporters en in toenemende mate ook voor duursporters. Creatine Monohydraat als supplement is nog steeds alles behalve ‘old school’ ook al bestaat het al tientallen jaren. Ook is het nog steeds het belangrijkste, écht effectieve ingrediënt in de razend populaire Pre Workout producten.

PURE Creapure® Creatine voldoet wel aan alle criteria! PURE Creapure® Creatine bevat enkel de zuiverste en gepatenteerde vorm Creapure® Creatine, zónder schadelijke bijproducten en verontreinigingen. De creatine is van de hoogste farmaceutische kwaliteit en wordt in een volledige GMP, ISO, HPLC en HACCP goedgekeurde omgeving geproduceerd.

Bij de keuze voor creatine als voedingssupplement is het belangrijk om daarbij te kiezen voor een geheel zuivere creatine van farmaceutische kwaliteit. Anders loop je het risico op vervuilde creatine. Ook is het van belang dat het poeder superfijn gemalen is. Op deze wijze wordt het sneller en vollediger opgenomen. Veel creatine supplementen voldoen niet aan deze eigenschappen, maar PURE Creapure® Creatine wel!

PURE Creapure® Creatine kenmerken:
 • 500g
 • 5g Creapure® Creatine per dosering
Het exclusieve merk PURE biedt jouw het gemak om snel en eenvoudig de juiste supplementen binnen te krijgen zonder hiervoor in te leveren op de kwaliteit. De PURE Creatine Micronized is ook nog eens scherp geprijsd!

Behoefte aan meer supplementen? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van PURE.

 • 500gr
 • 5 g (1 maatschep)
 • 100
 
Per Dosering (5 g)
Per 100 g
 
 
% RI (**)
 
% RI (**)
Creapure® Creatine monohydraat
5 g
 
100 g
 
Creatine
4400 mg
 
88 000 mg
 

* Referentie-inname (RI) niet bepaald.
** Referentie-inname (RI) van een gemiddelde volwassene (8400 kj/2000 kcal).

100% puur, Creapure® creatine monohydraat.

 • Meng 1 maatschep (5 g) met 200ml water. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid bedraagt 1-3 doseringen. Laadfase: Begin het gebruik van creatine met een laadfase. Neem gedurende 7 dagen 3 maal daags 1 dosering. Het liefst op vaste tijdstippen en direct na elke training. Onderhoudsfase: Na elke laadfase volgt een onderhoudsperiode van 7 weken. Neem hierin, bij voorkeur op een vast tijdstip, dagelijks 1 dosering creatine en neem daarnaast direct na elke training 1 dosering. Las na de onderhoudsfase een rustperiode van 4 weken in. SPECIALE TIP: Combineer dit product met BCAA Powder en BCAA Pure Powder en/of Glutamine Powder voor optimaal resultaat.

 • Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Dit supplement is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Koel en droog bewaren.

Aanbevolen gebruik -Creatine (made of Creapure®)
Meng 1 maatschep (5 g) met 200ml water. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid bedraagt 1-3 doseringen. Laadfase: Begin het gebruik van creatine met een laadfase. Neem gedurende 7 dagen 3 maal daags 1 dosering. Het liefst op vaste tijdstippen en direct na elke training. Onderhoudsfase: Na elke laadfase volgt een onderhoudsperiode van 7 weken. Neem hierin, bij voorkeur op een vast tijdstip, dagelijks 1 dosering creatine en neem daarnaast direct na elke training 1 dosering. Las na de onderhoudsfase een rustperiode van 4 weken in. SPECIALE TIP: Combineer dit product met BCAA Powder en BCAA Pure Powder en/of Glutamine Powder voor optimaal resultaat.

Uitstekend product
-Creatine (made of Creapure®)
10

Goed oplosbare, hoge kwaliteit creatine voor een goede prijs.

Excelent quality product
-Creatine (made of Creapure®)
10

I always chose creapure and this one was fast and is easy to mix

Aanrader
-Creatine (made of Creapure®)
10

Het product zit netjes verpakt ( met een ruime vervaldatum wat fijn is om te weten ) en wat bijna grenst aan het ongelooflijke..de dag na bestelling bezorgd in een tijd waar iedereen alles NU wil en er eindeloze files zijn. Een proficiat aan al die chauffeurs die dit toch maar elke dag weer doen. De creatine is zeer fijn van structuur en lost zeer eenvoudig op. Wat mij betreft, geen opgeblazen gevoel. Ik mix hem samen met Amino Extreme van Pure tijdens de workout. Dit product werkt en dat voel je. Zeker als je voordien een portie Go Hard neemt. Een mooie focus tijdens de training en geen maag problemen of een 'crash' gevoel achteraf. Ik raad deze creatine ten zeerste aan. En de service van Body Supplies eveneens.

Super
-Creatine (made of Creapure®)
10

Één van de betere creatine supplementen. Wel prijzig maar blijft wel 500gram en dat is goed voor een tijd. 3 gram per dag. Andere creatine supplementen gaan snel op en werking is niet altijd gegarandeerd, bij deze heb ik de beste trainingen gehad, dus ik ben weer terug bij deze creatine. Dan betaal ik wel wat meer voor 2 potten.

Duurder maar voor mij beter
-Creatine (made of Creapure®)
10

Ik neem deze omdat ik van de standaard van Bodysupplies lichte maagkramp krijg. Van deze is dit niet zo. Wel denk ik dat dat je van beiden hetzelfde resultaat krijgt. Dus geen maagdarmkanaal: ga lekker voor de goedkopere; net zo goed

Waarde voor zijn prijs
-Creatine (made of Creapure®)
8.0

Goede creatine voor deze prijs al vind ik het soms nog wat korrelig als je niet goed mixt dat heb je bij de poeder creatine van bvb QNT niet maar goed eenvoudig op te lossen met extra shaken of roeren en maar de helft van de prijs

Creatine
-Creatine (made of Creapure®)
10

Heeft een positief effect op mijn explosieve oefeningen! Waarschijnlijk beter of gewone creatine monohydraat. Altijd de beste producten aan een lage prijs bij Body Supplies en zeker hun huismerk Pure! Ik bestel opnieuw!

Produit au top
-Creatine (made of Creapure®)
10

Bonne qualité pour le prix creatine pure donne une bonne récupération musculaire

Très Satisfait
-Creatine (made of Creapure®)
10

Le produit convient parfaitement à mes attentes ! Il est labellisé creapure. Le rapport qualité-prix est incroyable et la livraison rapide.

Create
-Creatine (made of Creapure®)
8.0

Maakt breed en onthoud ‘stay hydrated peops’

Schrijf een beoordeling
10 20 Beoordelingen

Let op!

Niet alle velden zijn juist ingevuld. Vul alle verplichte velden in.

Uw beoordeling is succesvol geplaatst.

Uw beoordeling is succesvol geplaatst.

Uw beoordeling zal door ons eerst bekeken worden en vervolgens geplaatst worden bij het product.

Dit veld is verplicht!

Geef uw algemene score voor dit product aan in sterren. Van 1 = slecht tot 10 = uitstekend.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Vul bovenstaande code in *
Dit veld is verplicht!

Het is niet toegestaan om gezondheidsclaims te schrijven in een review. Vanwege wetgeving en controle door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is het niet toegestaan om (medische) claims over producten te maken en deze te gebruiken in reviews. Voorbeelden van claims die niet zijn toegestaan:

 • Voorbeeld van een medische claim: "Dit product heeft er voor gezorgd dat ik genezen ben van....", "ik heb geen pijn meer, sinds ik product X gebruik", "product X voorkomt het krijgen van een ziekte".
 • Voorbeeld van een gezondheidsclaim: "Door product x ben ik fitter is mijn conditie verbeterd en herstel ik veel sneller"
pure.

-Creatine (made of Creapure®)

 

Creapure® Creatine van PURE bevat de hoogst haalbare kwaliteit en gepatenteerde vorm van Creatine Monohydraat.

10/10
20 Beoordelingen voor -Creatine (made of Creapure®)
Bestellen
Inhoud:
500gr
Prijs per stuk:
€0,00
Morgen bezorgd

Totaalprijs:
€0,00
 
Product is niet op voorraad.
Laat uw gegevens achter en wij sturen u een email zodra het product weer leverbaar is!
Aanmelden

Uw gegevens zijn succesvol verstuurd, u zult direct een email ontvangen zodra het product weer leverbaar is.

U heeft zicht al ingeschreven, u zult direct een email ontvangen zodra het product weer leverbaar is.

Niet alle velden zijn juist ingevuld. Vul alle verplichte velden in.

 • Gratis goodie(s) vanaf € 35,-
 • Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
 • Koop nu en betaal over 30 dagen
 • Gratis verzending vanaf € 39,-