Walden Farms

Walden Farms bestaat sinds 1972 en staat bekend om zijn producten die vrij zijn van kcal, koolhydraten, vetten, suikers en gluten, maar toch hun smaak behouden! Ja, je leest het goed! ... » Lees meer...Vanaf het begin had Walden Farms de missie om gezonde gespecialiseerde voeding te ontwikkelen en mensen te helpen controle te krijgen over hun calorieën, vet, koolhydraten, gluten of suikers van welke aard dan ook ... zonder het opgeven van een goede smaak, "The Walden Way."

Walden Farms was een van de eerste die heerlijke, calorie- en vetarme Salade Dressings voor gezonde eters op de markt bracht.

Producten als Walden Farms Salad Dressing voor tussen je salade, Walden Farms Mayonaise voor bij je patatje en Walden Farms Syrup voor op je ijs of pannenkoek mogen niet in je keukenkast ontbreken! Allemaal vrij van calorieën, vet, koolhydraten en suikers!

Eet de Walden Way. De calorievrije specialiteiten zorgen ervoor dat je calorieën gemakkelijk bespaart. Wacht niet langer en bestel nu ook deze ideale producten van Walden Farms! Geniet nu ook van de speciale momenten van je maaltijd zonder schuldgevoel!

----- Tekst sluiten -----

Er zijn geen artikelen gevonden!