Soja Eiwit Isolaat

Dierlijke Eiwitten bevatten over het algemeen Whey Eiwit, ook wel Melkwei, en Caseine Eiwit. Voor mensen met een lactose intolerantie is dit een regelrechte ramp. Daarom is er voor deze mensen een speciaal product ontwikkeld dat gebaseerd is op Soja, Soja Eiwit Isolaat. Ook voor Veganisten is dit een geweldige uitkomst. Het kan een alternatief zijn op dierlijke Eiwitten.


Eiwitten zijn voor het behoud van sterke botten en dragen bij tot de groei van de spiermassa, maar dragen ook bij tot de instandhouding van de spiermassa. Daarnaast zijn ze ook voor het herstel van je spieren na fysieke inspanning.

Soja Eiwit Isolaat; de ideale aanvulling Eiwitten als je een lactose intolerantie hebt!

Soja Eiwit Isolaat is een volledige Eiwitbron. Dit product is dus ook een ideale toevoeging als je een Eiwitdieet volgt.

Ben je geïnteresseerd in dit product, dan kun je deze bij ons bestellen. Soja Eiwit Isolaat is verkrijgbaar in verschillende smaken. Je kunt het eenvoudig mengen met melk of water. Als je vandaag nog bestelt, dan heb je het product morgen in huis. Wij zorgen voor de perfecte afhandeling van je bestelling.