|
|
Wijzigen Afrekenen | |
Protein Brot
Protein Brot van Best Body Nutrition is een eiwitrijk bakmengsel, heerlijk van smaak en vol eiwitten!
- 250 g
- Bakmix voor brood met eiwitten
- Met 26% eiwit
- Merk:
- Best Body Nutrition
- Beschikbaarheid:
-
op voorraad
- Dit product is uitgesloten van kassakorting
- Gratis cadeau bij elke bestelling!
Protein Brot van Best Body Nutrition is een eiwitrijk bakmengsel, heerlijk van smaak en vol eiwitten!
Protein Brot Best Body Nutrition eigenschappen:
Protein Brot is een ideale vervanger van de normaal brood, voor elk fanatieke sporter en binnen elk eiwitdieet.
Voor 250g bakmengsel mengen met 210 ml lauw water en ongeveer 6 minuten kneden tot een gladde massa. Laat het deeg 45 tot 60 minuten rusten in een broodbakvorm (ca. 22 x 10 cm). Bak het brood vervolgens 60 minuten op 190°C (boven- en onderwarmte). Een bakmengsel levert ca. 400 g brood op.
Protein Brot Best Body Nutrition kenmerken:
- 250 g
- Bakmix voor brood met eiwitten
- Met 26% eiwit
- 250gr
- 250 g
- Per 250 g
- % RI (**)
- Energie
- 1709 kJ / 409 kcal
- *
- Vetten
- 17 g
- *
- Waarvan verzadigd
- 2 g
- *
- Koolydraten
- 16 g
- *
- Suikers
- 1,7 g
- *
- Vezels
- 14 g
- *
- Eiwitten
- 41 g
- *
- Zout
- 1,64 g
- *
* Referentie-inname (RI) niet bepaald.
** Referentie-inname (RI) van een gemiddelde volwassene (8400 kj/2000 kcal).
30% Tarwe-eiwit, 18% lijnzaad, 14% sojabloem, 11% volkoren, 6% sojameel en 5% tarwezetmelen.
-
Kneed 250 g bakmengsel met 210 ml lauw water ca. 6 minuten tot een glad deeg. Laat het deeg 60 minuten rusten in een broodpan (15 x 10 cm). Bak het brood 45 minuten op 190°C (boven- en onderwarmte).
- Bevat soja en tarwe. Geproduceerd in een fabriek waar allergenen worden verwerkt.
-
Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Dit supplement is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.
- Dit profiel is gemaakt door en eigendom van Body Supplies - Koperhoek 142 - 3162 LA Rhoon.
Aanbevolen gebruik Protein Brot
Kneed 250 g bakmengsel met 210 ml lauw water ca. 6 minuten tot een glad deeg. Laat het deeg 60 minuten rusten in een broodpan (15 x 10 cm). Bak het brood 45 minuten op 190°C (boven- en onderwarmte).
Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.
Schrijf als eerste een beoordeling
Geef uw algemene score voor dit product aan in sterren. Van 1 = slecht tot 10 = uitstekend.
Bijvoorbeeld "Goed product", of "Helemaal tevreden over het product".
Geef uw toelichting op het product negatief en / of positief.
Indien u bent ingelogd dan zal "Email", "Naam" & "Locatie" ingevuld worden met de gegevens die bij ons bekend zijn.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om u te informeren over plaatsing van uw beoordeling, en wordt niet op de website gepubliceerd.
Deze naam wordt weergegeven bij de beoordeling, u mag ook een nickname gebruiken.
Vul hier uw locatie/woonplaats in. Bijvoorbeeld "Amsterdam" & land "Nederland".