Ben jij iemand die streeft naar ambitieuze doelen maar tegelijkertijd plezier wil hebben? Dan is Neutralize speciaal voor jou ontwikkeld. Neutralize biedt jou een ondersteuning die verder gaat dan alleen maar drinken.


Kenmerken ADF Neutralize

  • 6 capsules
  • Bevat Taurine
  • Bevat Magnesium

Ingrediënten ADF Neutralize

Taurine komt van nature voor in het menselijk lichaam en wordt geproduceerd uit de aminozuren methionine en cysteïne. Aan de andere kant is magnesium een essentieel mineraal dat cruciaal is voor processen zoals bot- en spierontwikkeling. Tijdens intensieve sportactiviteiten stijgt de behoefte aan magnesium, omdat het de energiestofwisseling ondersteunt. Ook bevat ADF Neutralize Ginseng. Ginseng is een plant afkomstig uit het geslacht Panax in de Klimopfamilie. Ginseng wordt in het verre oosten al duizenden jaren gebruikt.

Gebruik ADF Neutralize

Neem 3 capsules voor het consumeren van je eerste alcoholische drankje en neem 3 capsules binnen het uur na je laatste drankje voor de meest optimale werking. ADF Neutralize zal intoxicatie niet voorkomen. Ga jij de volgende ochtend weer vol enthousiasme de gym in?

  • 6capsules
  • 3 capsules
  • 2
 
Per 3 capsules
 
 
% RI (**)
Proprietary blend
2240 mg
*
Taurine
 
*
Pantethine
 
*
L-glutathione
 
*
Asian ginseng (root)
 
*

* Referentie-inname (RI) niet bepaald.
** Referentie-inname (RI) van een gemiddelde volwassene (8400 kj/2000 kcal).

Hypromellose, sillicon dioxide, magnesium stearate, microcrystalline cellulose, candurin silver fine, fd&c red #40, fd&c blue #1, titanium dioxide.

  • Neem 3 capsules binnen een uur voor eerste alcoholische consumering en 3 capsules uur na laatste alcoholische consumering.

  • Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Dit supplement is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap. Neem contact op met een arts bij het gebruik van medicijnen of een medische aandoening.

Aanbevolen gebruik Neutralize
Neem 3 capsules binnen een uur voor eerste alcoholische consumering en 3 capsules uur na laatste alcoholische consumering.

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Schrijf als eerste een beoordeling

Schrijf een beoordeling
0 0 Beoordelingen

Let op!

Niet alle velden zijn juist ingevuld. Vul alle verplichte velden in.

Uw beoordeling is succesvol geplaatst.

Uw beoordeling is succesvol geplaatst.

Uw beoordeling zal door ons eerst bekeken worden en vervolgens geplaatst worden bij het product.

Dit veld is verplicht!

Geef uw algemene score voor dit product aan in sterren. Van 1 = slecht tot 10 = uitstekend.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Vul bovenstaande code in *
Dit veld is verplicht!

Het is niet toegestaan om gezondheidsclaims te schrijven in een review. Vanwege wetgeving en controle door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is het niet toegestaan om (medische) claims over producten te maken en deze te gebruiken in reviews. Voorbeelden van claims die niet zijn toegestaan:

  • Voorbeeld van een medische claim: "Dit product heeft er voor gezorgd dat ik genezen ben van....", "ik heb geen pijn meer, sinds ik product X gebruik", "product X voorkomt het krijgen van een ziekte".
  • Voorbeeld van een gezondheidsclaim: "Door product x ben ik fitter is mijn conditie verbeterd en herstel ik veel sneller"

Neutralize

 

ADF Neutralize is de ultieme metgezel wanneer je naast het behalen van je doelen ook wilt genieten en plezier wil hebben!

 
Inhoud:
6capsules
Prijs per stuk:
€0,00

Totaalprijs:
-
 
Een product niet op voorraad?
Laat uw gegevens achter en wij sturen u een email zodra het product weer leverbaar is!
Aanmelden

Uw gegevens zijn succesvol verstuurd, u zult direct een email ontvangen zodra het product weer leverbaar is.

U heeft zicht al ingeschreven, u zult direct een email ontvangen zodra het product weer leverbaar is.

Niet alle velden zijn juist ingevuld. Vul alle verplichte velden in.