Ripped Fast van Universal Nutrition is de oplossing! Ideaal voor richting de zomermaanden of bij een wedstrijdbodybuilder.

Ripped Fast eigenschappen:


Ripped Fast bevat bekende stoffen zoals Groene Thee Extract, Vitamine B6, Chromium en Caffeine. Vitamine B6 heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en Chroom draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten en bij een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten.

Ripped Fast Universal Nutrition kenmerken:
 • Voor zowel mannen als vrouwen
 • De juiste samenstelling
 • Geheel plantaardig
 • 120 capsules

 • 120caps
 • 4 capsules
 • 30
 
Per 4 capsules
 
 
% RI (**)
Vitamine B6 (als pyridoxine hydrochloride)
2 mg
100 %
Chroom (als chloride, picolinaat)
200 mcg
167 %
Watervrij cafeïne
125 mg
*
Groene thee blad extract (EGCG)
250 mg
*
Diureticum en Metabolisch complex
1 g
*
Alfalfa (blad en stengel)
 
*
Paardebloem (wortel)
 
*
Uva Ursi (blad)
 
*
Cayenne (vrucht)
 
*
Cha-De-Bugre (bovengrondse delen)
 
*
Liptropic Complex
750 mg
*
Choline bitatraat
 
*
Lecithine
 
*
Inositol
 
*
 
 
*
Kaliumfosfaat
 
*
Trinatriumfosfaat
 
*
Calciumcarbonaat
 
*
Magnesiumoxide
 
*

* Referentie-inname (RI) niet bepaald.
** Referentie-inname (RI) van een gemiddelde volwassene (8400 kj/2000 kcal).

Gelatine, dicalciumfosfaat, lactose en magnesiumstearaat.

 • Neem dagelijks 1 to 4 capsules met 240 ml van een drank naar keuze. Bij voorkeur 30 minuten voor een workout innemen. Neem nooit meer dan 4 capsules per dag.

 • Bevat melk en soja. Geproduceerd in een fabriek waar allergenen worden verwerkt.
 • Bevat cafeïne (125 mg per dagelijkse portie). Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Dit supplement is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Raadpleeg een arts voordat u dit product gebruikt. Niet gebruiken in combinatie met andere cafeïnehoudende producten of stimulerende middelen. Stop het gebruik en raadpleeg uw arts als duizeligheid, slapeloosheid, tremoren, nervositeit, hoofdpijn of hartkloppingen optreden. Het gebruik van dit product kan door sommige sportverenigingen worden verboden. Maximale dagelijkse dosis van 800 mg EGCG niet overschrijden. Niet consumeren op een nuchtere maag of in combinatie van andere groene thee producten.

Aanbevolen gebruik Ripped Fast
Neem dagelijks 1 to 4 capsules met 240 ml van een drank naar keuze. Bij voorkeur 30 minuten voor een workout innemen. Neem nooit meer dan 4 capsules per dag.

Super product !
Ripped Fast
10

Snel geleverd , goede product , ik raad het aan !

Tevreden
Ripped Fast
8.0

goed product en geen bijwerkingen!

makkelijk
Ripped Fast
9.0

heel makkelijk in te nemen ook omdat je maar weinig hoef te nemen om toch resultaat te krijgen.

super produckt
Ripped Fast
10

echt en super product ! werkt goed ,en snel afgeleverd ! dank u

Uitstekend Product
Ripped Fast
10

Werkt heel goed. Dosis is wel hoog. Ik raad aan met 2 capsules te beginnen als je niet zenuwachtig wilt rondlopen. Werkt ook hongerstillend. Verhoogd de hartslag

Super product
Ripped Fast
10

Top !

Super product
Ripped Fast
10

Het is zeker en goede product ! Werkt 100 % !

Helemaal tevreden over Universal's Ripped Fast!
Ripped Fast
10

De Ripped Fast van Universal is al jaren één van mijn favoriete burners! Na jaren in de VS bij intense train-sessies voordien altijd het vroegere Twinlab Ripped Fuel te hebben gebruikt van Fit-keten GNC, heb ik erna eens de vroegere Universal catalogus kunnen doorbladeren, en kwam op een meer volledige formule en potentere versie van de shredder/ ripper van Universal. Namelijk de Ripped Fast. Deze was niet enkel beter, gaf me een heuse pump, maar belangrijker was totaal geen jitters te voelen bij de aangewezen dosering. Zélf begin ik mijn kuur met enkel een 2 caps dosage, nét een 30 minuten voor het trainen en 2 nog ns als ik in de namiddag of avond nog speciaal even een uurke de gym bezoek. Belangrijk wel: niet aangeraden wanneer er geen activiteit gepland is voor een 1/2h tot uurtje later! Je voelt automatisch een boost eenmaal je met je eerste reps begint, en de dose wordt zo gradueel optimaal gebruikt en zorgt ook dat je geen "lastige" momenten hebt..of je wat zwakjes voelt na een paar oefeningen. Best geen Ripped Fast te nemen in de laatste 4 à 6 h. voor het slapen gaan, net zoals je ook geen espresso meer zou drinken in de late uren. Voor mij is de optimale combo al jaren bij intensief trainen een kuur (tussenin) Animal Cuts van Universal 42 dagen, 2 weken rust, en dan een maand erna de Ripped Fast van Universal. Dit is voor mij persoonlijk nu letterlijk al jaren de beste manier om water af te scheiden, en echt snel te voelen dat je burner begint met werken waneer je inspanning start en je top houdt tot einde sessies. Zoals Universal hun Shredders/ Cutters en Ripped fuels vroeger adverteerden :"If we would cut any deeper you'd bleed!". Grapje natuurlijk, maar het aangename voelbaar effect en de snelle vordering van definitie is er altijd als bewijs geweest, door de sterke waterafscheidende elementen die de formules bevatten. En allemaal zonder de nare jitterige neveneffecten die bij de meeste 90's producten veel voorkwamen. Een écht top product met een top formule! Kort, zolang Universal er is blijf ik een heel gelukkige sportende persoon,! Sportieve grts

Schrijf een beoordeling
10 8 Beoordelingen

Let op!

Niet alle velden zijn juist ingevuld. Vul alle verplichte velden in.

Uw beoordeling is succesvol geplaatst.

Uw beoordeling is succesvol geplaatst.

Uw beoordeling zal door ons eerst bekeken worden en vervolgens geplaatst worden bij het product.

Dit veld is verplicht!

Geef uw algemene score voor dit product aan in sterren. Van 1 = slecht tot 10 = uitstekend.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Vul bovenstaande code in *
Dit veld is verplicht!

Het is niet toegestaan om gezondheidsclaims te schrijven in een review. Vanwege wetgeving en controle door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is het niet toegestaan om (medische) claims over producten te maken en deze te gebruiken in reviews. Voorbeelden van claims die niet zijn toegestaan:

 • Voorbeeld van een medische claim: "Dit product heeft er voor gezorgd dat ik genezen ben van....", "ik heb geen pijn meer, sinds ik product X gebruik", "product X voorkomt het krijgen van een ziekte".
 • Voorbeeld van een gezondheidsclaim: "Door product x ben ik fitter is mijn conditie verbeterd en herstel ik veel sneller"
Universal Nutrition

Ripped Fast

 

Ripped Fast van Universal Nutrition is de oplossing! Ideaal voor richting de zomermaanden of bij een wedstrijdbodybuilder.

10/10
8 Beoordelingen voor Ripped Fast
 
Inhoud:
120caps
Aantal:
Prijs per stuk:
€22,90

Totaalprijs:
-
 
Een product niet op voorraad?
Laat uw gegevens achter en wij sturen u een email zodra het product weer leverbaar is!
Aanmelden

Uw gegevens zijn succesvol verstuurd, u zult direct een email ontvangen zodra het product weer leverbaar is.

U heeft zicht al ingeschreven, u zult direct een email ontvangen zodra het product weer leverbaar is.

Niet alle velden zijn juist ingevuld. Vul alle verplichte velden in.