Stacker2

Miljoenen mensen hebben hun persoonlijke doel bereikt met behulp van de producten van Stacker2. ... » Lees meer...Stacker2 is opgericht door een team dat zich ten doel stelt de productie van sportvoeding te professionaliseren. Het team van Stacker2 wil de consumenten en distribiteurs meer aanbieden dan alleen een dealer die zich bezighoud met verkoopactiviteiten.  

Stacker2 heeft aangepaste specificaties voor de supplementen in Europa. Deze zijn naar Europese normen en verwachtingen samengesteld. Er wordt gekeken naar de samenstelling, smaak, etikettering en de voedingswaarde.

Stacker2 levert een bewezen en kwalitatief hoogwaardig product voor een scherpe prijs.
De Stacker2 producten hebben de afgelopen jaren diverse awards gekregen. Zo werd in 2012 Stacker2 uitgeroepen tot hét merk van het jaar in Denemarken. 2012 wordt beschouwd als het jaar waarin Stacker2 toetrad tot een van de absolute topmerken.

Meer dan 2.500 onafhankelijke sportvoeding winkels in Europa uitten hun mening en gaven Stacker2 de inspiratie om verder te gaan met de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige producten tegen een redelijke en stabiele prijs.

Populaire producten van Stacker2 zijn Stacker 4, Black Burn, Testo-4HD en Ultra Mass.

Dus wil jij ook je persoonlijke doel bereiken? Wacht dan niet langer en pas jouw levensstijl aan met Stacker2. Bekijk de supplementen van Stacker2 en laat je verassen! Wij bieden de supplementen aan tegen de scherpste prijs!

----- Tekst sluiten -----