Controlled Labs

Al diverse jaren brengt Controlled Labs goede producten op de markt. Producten waar mensen goede resultaten mee boeken en tevreden over zijn. ... » Lees meer...

Hoewel Controlled Labs misschien niet het meest aanwezige merk is in Europa, hebben ze in de VS een grote groep loyale klanten.

Aan de kwaliteit van Controlled Labs valt niet te twijfelen. Dit merk is GMP gecertificeerd en heeft verschillende kwaliteitsprogramma ondergegaan. Het bedrijf geeft aan te werken met 105% garantie op zijn producten en behaalde een 3de plek in de Party Labs test.

Niet alleen de kwaliteit is erg goed, maar ook de prijzen die ze hanteren ten opzichte van de meest bekende merken zijn vaak heel voordelig te noemen.

Controlled Labs heeft diverse atleten die ze voorzien van sponsoring. De meest bekende is Kane, je ziet hem vaak terugkomen in de bekende Fitness Magazines. Naast Kane sponsoren ze ook Erick Helms, Nick Paniagua, Rich Lauro en Darren Conroy.

Een populair product van Controlled Labs wat te koop is, is Purple Wraath met zijn essentiële Aminozuren. Bekijk deze toppers hieronder! Bestel je voor 22:00 uur, dan wordt jouw bestelling direct nog verzonden!

----- Tekst sluiten -----
Vanaf €29,90
Niet op voorraad