Vitamine

Vitamine
Vitaminen zijn belangrijke stoffen voor het menselijk lichaam. Helaas kunnen sommige vitaminen niet door het lichaam zelf worden aangemaakt. Veel mensen lukt het echter niet om voldoende Vitaminen via voeding binnen te krijgen. Toch heeft ieder mens vrijwel iedere dag bepaalde hoeveelheden vitaminen nodig. ... » Lees meer...

Zonder vitaminen en mineralen kunnen mensen niet normaal functioneren. Een vitamine draagt bij aan het ondersteunen van bijvoorbeeld het immuunsysteem en allerlei andere processen in het lichaam. Het kan dan ook erg belangrijk zijn om extra vitaminen binnen te krijgen, door het nemen van supplementen.

Een tekort?
Heb je een tekort aan een bepaalde vitamine en ben je op zoek naar vitaminen? Bij ons kun je deze voordelig kopen. Wij hebben vitaminen in diverse vormen. Denk hierbij aan een vitamine in een vloeibare formule, alsmede tabletten en capsules. Bovendien hebben we allerlei verschillende soorten vitaminen in ons assortiment. Of je nu op zoek bent naar Biotine (Vitamine B8), Calcium, Mineralen, Chroom, Foliumzuur (Vitamine B11) of vitaminen als Vitamine A, Vitamine B en Vitamine B12; deze koop je allen voordelig bij Body Supplies.

----- Tekst sluiten -----