Zink

Zink
Zink is een Mineraal dat onmisbaar is in het lichaam. Het is nodig bij de opbouw van Eiwitten. Het stimuleert de groei en vernieuwing van weefsel. Daarnaast zorgt het voor een gezonde huid, glanzend haar en sterke botten. Voorts speelt zink ook een rol bij het afweersysteem van het lichaam en het heeft invloed op de opname van Vitamine A uit voeding. Dit mineraal ... » Lees meer...

komt vooral voor in peulvruchten, rijst, groente, vlees en vis. Uit groente wordt minder makkelijk zink opgenomen door ons lichaam dan uit dierlijke producten. Er zijn een aantal voedingsstoffen die een negatieve invloed hebben op de opname van zink. Eén ervan is Fosfor.

Goed voor ogen, haar en huid en afweersysteem
Als u extra goed voor uw ogen, haar en huid wil zorgen dan kunt u deze ondersteuning geven door middel van Zink tabletten. Daarnaast houdt u gelijktijdig uw afweersysteem op peil. U slaat dan 2 vliegen in één klap met maar één product. Via de website van Body Supplies besteld u heel eenvoudig Zink of één van de vele andere mineralen en vitamines. Al onze producten zijn leverbaar in diverse vormen. Wij zorgen voor een zeer aantrekkelijk tarief en een vlotte levering.

----- Tekst sluiten -----