Vitamine K

Vitamine K
Deze uit voedingsvetten gehaalde Vitamine kan maar gedeeltelijk door het lichaam worden opgeslagen. Het is een vet-oplosbare vitamine en wordt uitgescheiden via de gal en urine. Vitamine K is op te delen in Vitamine K1 en K2. De eerste komt vooral voor in plantaardige producten, terwijl K2 in kleine mate voorkomt in dierlijke producten. ... » Lees meer...

Vitamine K zit ook in de bacteriën die van natura voorkomen in de darmen. Pasgeboren baby’s hebben via hun moeder geen voorraad Vitamine K meegekregen, daarom krijgen zij deze vitamine extra toegediend. Deze vitamine is nodig voor de bloedstolling in het lichaam. Het kan bloedingen voorkomen.

Resultaten
Er hebben diverse onderzoeken plaatsgevonden naar Vitamine K en de werking in het menselijk lichaam. Deze vitamine, die ook toegevoegd is in diverse crèmes, heeft een positief effect op het vervagen van littekens. Daarnaast is ook aangetoond dat bij een hogere dosis Vitamine K er voor 20% minder aderverkalking plaatsvindt. Voorts is het ook een preventiemiddel tegen osteoporose.

Koop uw Vitamine K supplement bij Body Supplies. Wij verkopen deze tegen een voordelig tarief. Daarnaast dragen wij zorg voor een snelle levering van het door u bestelde product. Houdt onze website in de gaten. Wij hebben regelmatig leuke aanbiedingen voor u.

----- Tekst sluiten -----