Vitamine E

Vitamine E
Deze vitamine behoort tot de vet-oplosbare vitamines en komt voor in plantaardige oliën, noten, granen, groenten en fruit, maar ook in eierdooiers en melk. Daarnaast wordt het tegenwoordig ook toegevoegd in diverse shampoos en crèmes. Vitamine E beschermt het immuunsysteem. Bij een druk en onregelmatig leven zijn spanning en stress één van de veel voorkomende feiten. ... » Lees meer...

Er wordt onregelmatig en soms ook ongezonder gegeten. Deze factoren zorgen er voor dat het lichaam harder moet werken om de weerstand op peil te houden. Maar ook weersomstandigheden hebben invloed op het immuunsysteem.

Extra aanvulling
De voorraad Vitamine E is bij zuigelingen erg laag, daarom dient deze voorraad aangevuld te worden. Deze aanvulling is ook nodig bij te vroeg geboren baby’s. Als er een verstoorde vetopname in het lichaam ontwikkeld is, kan er ook een tekort aan Vitamine E ontstaan.

Het lichaam heeft Vitamine E nodig om goed te kunnen functioneren. Bij een tekort kunnen er verschillende problemen ontstaan. Voor het aanschaffen van Vitamine E kunt u natuurlijk terecht bij Body Supplies, sinds kort de grootste online-webwinkel. Door de lage prijzen die wij hanteren kunt u voor weinig geld in het bezit komen van deze belangrijke Vitamine. Vandaag besteld, is morgen in huis!

----- Tekst sluiten -----