Vitamine D

Vitamine D
Vitamine D wordt ook wel de zonnevitamine genoemd en is een vet-oplosbare Vitamine. Deze vitamine is tegenwoordig één van de populairdere vitamines. Veel mensen hebben extra vitamine D nodig om de botten en tanden sterk te houden. Ook speelt het een rol bij de instandhouding van de weerstand. Voorts zorgt het voor een goede werking van de spieren. ... » Lees meer...

Deze vitamine is één van de weinige vitamines die het lichaam zelf aanmaakt. De zon geeft UV straling af op de huid. Het Cholesterol wordt omgezet naar Vitamine D.

Bij het ouder worden is onze huid verminderd in staat om Vitamine D aan te maken. Het is dan ook belangrijk om te zorgen dat we voldoende van deze vitamine binnenkrijgen.

Weetjes
Vitamine D komt vooral voor in Vette vissoorten, in boter en in bak- en braadproducten. Maar wist u ook dat als u dagelijks minimaal een half uur met ontblote armen en hoofd buiten in de zon bent u voldoende Vitamine D kan aanmaken?

Bestel via de website van Body Supplies een aanvulling op uw dagelijkse Vitamine D. Onze tarieven zijn scherp en Body Supplies zorgt voor een snelle en adequate afwikkeling van het door u bestelde product.

----- Tekst sluiten -----