Vitamine D

Vitamine D3 wordt ook wel de zonnevitamine genoemd en is een vet-oplosbare Vitamine. ... » Lees meer...

Vitamine D3 is tegenwoordig één van de populairdere Vitamines. Veel mensen hebben extra Vitamine D3 nodig voor de instandhouding van botten en tanden. Ook speelt het een rol bij de weerstand. Voorts is het goed voor de werking van de spieren. Deze Vitamine is één van de weinige vitamines die het lichaam zelf aanmaakt. De zon geeft UV straling af op de huid.

Bij het ouder worden is onze huid verminderd in staat om Vitamine D3 aan te maken. Het is dan ook belangrijk om te zorgen dat we voldoende van deze Vitamine binnenkrijgen.

Vitamine D3 komt vooral voor in vette vissoorten, in boter en in bak- en braadproducten. Maar wist u ook dat als u dagelijks minimaal een half uur met ontblote armen en hoofd buiten in de zon bent, u voldoende Vitamine D3 kan aanmaken?

Bestel via de website van Body Supplies een aanvulling op uw dagelijkse Vitamine D3. Onze tarieven zijn scherp en Body Supplies zorgt voor een snelle en adequate afwikkeling van het door u bestelde productaantrekkelijke prijs. U hoeft niet lang te wachten, uw bestelling wordt direct verzonden.

----- Tekst sluiten -----