Vitamine C

Vitamine C
Vitamine C is een Antioxidant en valt onder de water-oplosbare vitamines. Het beschermt het lichaam in het verouderingsproces en het stimuleert de ontwikkeling van witte bloedcellen, waardoor de weerstand bevorderd wordt. Daarnaast zorgt het voor sterke botten, tanden en bloedvaten. Voorts heeft het ook invloed op de opname van IJzer uit  de voeding. ... » Lees meer...

Deze vitamine kan niet door het lichaam aangemaakt worden en dient volledig uit voeding opgenomen te worden. Vitamine C treft u vooral aan in Citrusvruchten, maar ook in kiwi’s, aardbeien en bessen. Andere bronnen die Vitamine C bevatten zijn bladgroenten, bloemkool en aardappelen.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Zoals bij alle vitamines en mineralen is ook bij Vitamine C de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid afhankelijk van leeftijd en geslacht. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven hebben een hogere dosering nodig, maar ook mensen die roken. Ook voor mensen met een ziekte of aandoening geldt een andere innamebehoefte.

Krijgt u via uw voedingspatroon niet voldoende Vitamine C binnen, bent u zwanger of geeft u borstvoeding? Bestel dan bij Body Supplies dit supplement. Door onze scherpe prijs kunt u snel in het bezit komen van deze onmisbare vitamine. Uw bestelling wordt met de grootste precisie en zorg uitgevoerd.

----- Tekst sluiten -----