Vitamine B

Vitamine B
Vitamines zijn belangrijke stoffen die het menselijk lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Echter niet alle vitamines kunnen door ons lichaam worden aangemaakt, maar worden uit voedsel gehaald. Dit is het geval met Vitamine B. In het verleden dacht men dat er maar één vitamine B bestond. Echter uit onderzoek bleek dat er veel meer vitamines van dit soort zijn. ... » Lees meer...

Het vitamine B-complex bestaat uit acht water-oplosbare vitamines. Elke vitamine in het vitamine B-complex heeft een eigen functie. Het speelt een belangrijke rol bij de stofwisseling. Daarnaast is het goed voor de huid, de nagels en het haar. Voorts is het ook van belang voor het zenuwstelsel.

Voeding
Vitamine B zit in voeding. Het komt vooral voor in groene groenten, yoghurt, noten, lever, vlees, volkoren granen en andere melkproducten. De hoeveelheid vitamine B die iemand dagelijks nodig heeft  is afhankelijk van leeftijd en geslacht.

Heeft u een bepaald Vitamine B tekort en bent u op zoek naar een bepaald soort Vitamine B? Bij ons kunt u deze voordelig aanschaffen. Erg populair is bijvoorbeeld Vitamine B12. Naar welk vitamine B u ook op zoek bent, wij kunnen het tegen de scherpste prijs aanbieden!

----- Tekst sluiten -----