Vitamine B12

Vitamine B12
Vitamine B12 is één van de water-oplosbare vitamines binnen het Vitamine B-complex. Het heeft een hele belangrijke functie. Deze vitamine zorgt er voor dat we ons fit voelen. Het is goed voor hart en bloedvaten en het draagt bij aan een goed geheugen en concentratie. Vitamine B12 komt alleen voor in dierlijke producten. U kunt hierbij denken aan ... » Lees meer...

melkproducten, vlees- en vleeswaren, eieren en allerlei vissoorten.  

Extra aanvulling
De hoeveelheid die u binnenkrijgt is dan ook geheel afhankelijk van het voedingspatroon dat u volgt.  Vooral vegetariërs en veganisten zijn gevoelig voor een tekort aan Vitamine B12, omdat deze mensen nauwelijks of geen dierlijke producten nuttigen. Maar ook ouderen hebben meer kans op een Vitamine B12 tekort, omdat zij vaak maagzuur-remmende middelen gebruiken. De opname van deze vitamine wordt namelijk tegengewerkt door maagzuurremmers.

Heeft u een tekort aan Vitamine B12 of wilt u voorkomen dat u een tekort ontwikkelt, dan is Body Supplies het juiste adres om deze Vitamine aan te schaffen. Naast capsules en in water oplosbare poeders zijn er tegenwoordig ook zuigtabletten verkrijgbaar met een smaakje (frambozen).

Bestel vandaag nog, dan heeft u uw product morgen nog in huis. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

----- Tekst sluiten -----