Vitamine A

Vitamine A is een vet-oplosbare vitamine. Vitamine A zorgt voor een normale werking van het immuunsysteem; het wordt ook wel de anti-infectie vitamine genoemd. Daarnaast draagt het zorg voor een gezonde huid en slijmvliezen en is het van invloed op het gezichtsvermogen. Voorst speelt het ook een belangrijke rol bij cel differentiatie. ... » Lees meer...Vitamine A komt voor in dierlijke voedingsmiddelen. Een klein deel van de benodigde Vitamine A kan het lichaam zelf aanmaken. Betacaroteen wordt in het lichaam omgezet naar Provitamine A. Echter het grootste gedeelte moet komen uit voedsel.

Tekort
Een tekort aan vitamine ontstaat natuurlijk niet zomaar ineens. Een tekort ontstaat als er sprake is van een langdurige verminderde inname. Eén van de verschijnselen van dit vitaminetekort is een droge en schilferige huid. Een ander verschijnsel is een slecht gebit en dof haar.

Snelle levering
Bij Body Supplies bent u aan het goede adres als het gaat om Vitaminen en Mineralen. Heeft u een tekort aan deze vitamine, bestel dan bij ons Vitamine A. Wij hanteren lage prijzen en u heeft het product de volgende dag al in huis.

----- Tekst sluiten -----