Pantotheenzuur (Vitamine B5)

Panthotheenzuur
Voor het aanschaffen van Panthotheenzuur (Vitamine B5) bent u bij Body Supplies aan het juiste adres. Het is één van de negen water-oplosbare vitamines binnen het vitamine B-complex. Vroeger dacht iedereen dat er maar één Vitamine B bestond. Echter na onderzoek bleek dat er wel acht soorten vitamine B bestaan. Panthotheenzuur heeft een belangrijke rol binnen de energievoorziening ... » Lees meer...

van het lichaam. Het zorgt voor de opbouw en afbraak van eiwitten, koolhydraten en vetten. Daarnaast is het ook belangrijk voor de vorming van bepaalde hormonen.

Belangrijke informatie
Panthotheenzuur komt in bijna alle voedingsmiddelen voor. Het zit in groente, fruit, zuivelproducten, vlees, vis, volkorenproducten, maar ook in eieren. U krijgt al 20% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid binnen bij het drinken van twee glazen melk op een dag. Omdat deze vitamine in water oplosbaar is, wordt er geadviseerd uw groente in weinig water te koken. Daarnaast kunt u de groente het best in niet te kleine stukken snijden.

Uw vitamine snel in huis
Heeft u een tekort aan deze vitamine dan kunt u Panthotheenzuur eenvoudig bij ons bestellen. Wij hanteren de scherpste tarieven en dragen zorg voor een vlotte afwikkeling van uw bestelling. Regelmatig hebben wij ook interessante aanbiedingen. Zo kunt u het product voor een aantrekkelijk bedrag kopen.

----- Tekst sluiten -----