PABA

PABA
PABA, voluit Para-Amino-Benzoezuur, is één van de half-vitamines in het vitamine B-complex. Dit aminozuur is een belangrijke bouwsteen bij de vorming van eiwitten. Eigenlijk is PABA een hulpstof en geen echte Vitamine B. Het verlaat ons lichaam door urine omdat het water-oplosbaar is. Deze stof  is belangrijk voor de huid, nagels en het haar. Het speelt een grote rol bij de vorming van pigment. ... » Lees meer...

Hierdoor wordt de natuurlijke kleur haar behouden. Ook helpt het bij het aanmaken van witte bloedcellen en rode bloedcellen. Daarnaast stimuleert het de productie van Foliumzuur en dat heeft weer een gezond effect op de darmfunctie. Voorts heeft het invloed op de bouwstenen van het DNA en RNA.  Om DNA te kopiëren naar nieuwe cellen is RNA nodig.

Onderzoeken
Uit onderzoek is gebleken dat er positieve resultaten zijn geboekt bij het sterker maken van nagels. Daarnaast heeft het ook effect op het tegengaan van grijs haar. Maar PABA bevindt zich ook in zonnebrandcrème. Het is een soort zonnefilter dat UV straling blokkeert.

Houdt uw haar, huid en nagels op peil en bestel vandaag nog  het aminozuur PABA bij Body Supplies, de grootste online-winkel. Wij kunnen dit middel leveren in tabletten of capsules en u heeft het product de volgende dag in huis.

----- Tekst sluiten -----