Mineralen

Mineralen
Mineralen zijn stoffen die elk lichaam nodig heeft, niemand uitgezonderd. Mineralen worden niet door het lichaam aangemaakt, maar worden in ons lichaam opgenomen uit voedsel. Ze worden door dieren uit voeding en water opgenomen, terwijl planten ze opnemen uit de aarde. Ze zijn belangrijk voor het immuunsysteem en dragen zorg bij allerlei processen die in het lichaam plaatsvinden. ... » Lees meer...

Bij een tekort aan een bepaald mineraal kan het lichaam niet functioneren zoals het zou moeten.

Soorten Mineralen
Er bestaan heel wat soorten Mineralen en spoorelementen. Denk aan bijvoorbeeld Calcium, Magnesium, Kalium, Chloride, Fosfor en Natrium als mineraal. Daarnaast zijn Chroom, Koper, Zink, IJzer, Jodium, Mangaan, Seleen en Molybdeen spoorelementen. Beiden zijn van cruciaal belang voor het lichaam. Mineralen heeft het lichaam meer nodig dan spoorelementen.

Aan het juiste adres
Naar welk product u ook opzoek bent, bij Body Supplies kunt u al deze producten bestellen tegen het scherpste tarief. Wij hebben de Mineralen voorradig in zowel vloeibare vorm, alsmede tabletten en capsules. Heeft u een tekort aan één of meerdere Mineralen, bekijk dan onze website en bestel direct het product of de producten die u nodig heeft. Zo heeft u voor relatief weinig geld belangrijke mineralen in huis.

----- Tekst sluiten -----