Mineralen

Mineralen zijn net als Vitamines stoffen die in kleine hoeveelheden voorkomen in eten en drinken. ... » Lees meer...

Het lichaam moet dus Mineralen binnen krijgen via eten en drinken.

Mineralen zijn stoffen die elk lichaam nodig heeft, niemand uitgezonderd. Ze worden door dieren uit voeding en water opgenomen, terwijl planten ze opnemen uit de aarde. Bij een tekort aan een bepaald mineraal kan het lichaam niet functioneren zoals het zou moeten.

Er bestaan heel wat soorten Mineralen en spoorelementen. Denk aan bijvoorbeeld Calcium, Magnesium, Kalium, Chloride, Fosfor en Natrium als mineraal. Daarnaast zijn Chroom, Koper, Zink, IJzer, Jodium, Mangaan, Seleen en Molybdeen spoorelementen. Beiden zijn van cruciaal belang voor het lichaam.

De meeste Mineralen hebben een multifunctionele werking. Magnesium is bijvoorbeeld goed voor de werking van de spieren, maar draagt ook bij tot de instandhouding van normale tanden. Seleen heeft zo bijvoorbeeld weer een hele andere werking. Seleen heeft een Antioxidante werking, maar is ook goed voor de vruchtbaarheid van de man!

Het lichaam heeft meer Mineralen dan spoorelementen!

Naar welk product u ook opzoek bent, bij Body Supplies kunt u al deze producten bestellen tegen het scherpste tarief. Wij hebben de Mineralen voorradig in zowel vloeibare vorm, alsmede tabletten en capsules. Heeft u een tekort aan één of meerdere Mineralen, bekijk dan onze website en bestel direct het product of de producten die u nodig heeft. Zo heeft u voor relatief weinig geld belangrijke Mineralen in huis.

----- Tekst sluiten -----