Magnesium

Magnesium is een Mineraal in het menselijk lichaam die veel positieve eigenschappen met zich meebrengt. ... » Lees meer...

Magnesium ondersteunt de botten en is dus goed voor het skelet. Daarnaast is het goed voor de werking van de spieren, goed voor het zenuwstelsel, draagt het bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid en handhaaft het de normale balans in water- en mineralenhuishouding van het lichaam. Net als IJzer activeert Magnesium de natuurlijke energie in het lichaam.

Gelukkig is dit een stof die in bijna alle voeding voorkomt. Een tekort aan Magnesium ontstaat ook niet snel. In fruit, groente en granen zit voedingsvezel en Fosfor, deze zorgen er juist voor dat Magnesium minder goed in het lichaam wordt opgenomen. De hoeveelheid eiwit, fytinezuur en oxaalzuur, dat in de darmen aanwezig is, bepaald in grote mate hoeveel Magnesium er in het lichaam opgenomen wordt.

Mocht er een tekort aan Magnesium bij u vastgesteld zijn dan kunt u dit product bij ons bestellen. Vooral sporters kunnen er belang bij hebben om extra magnesium in te nemen. Wij hebben dit middel in verschillende vormen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tabletten en capsules. Ook hebben wij combinaties van Magnesium, Calcium en eventueel Zink. U koopt altijd tegen de scherpste prijs en uw bestelling wordt direct verzonden!

----- Tekst sluiten -----