IJzer

IJzer behoort tot de Mineralen en ondersteunt het immuunsysteem, daarnaast activeert het de natuurlijke energie in het lichaam. ... » Lees meer...

Ook heeft IJzer een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid. IJzer heeft verder een gunstige invloed op een normaal zuurstoftransport in het lichaam. Er zijn twee soorten IJzer en wel Heemijzer en non-heemijzer. Heemijzer zit vooral in dierlijke producten en non-Heemijzer komt voor in plantaardige producten.
 
Hoeveel IJzer iemand nodig heeft is afhankelijk van geslacht en leeftijd, maar ook van de aanwezige IJzervoorraad in het lichaam. Bij een lage IJzervoorraad in het lichaam, zal de behoefte aan IJzer toenemen. Er is wel een dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vastgesteld. Dit is voor vrouwen 15 milligram, voor mannen geld een aanbevolen hoeveelheid van 9 milligram. Echter, kinderen onder de 3 jaar, adolescenten, menstruerende of zwangere vrouwen hebben een hogere behoefte aan IJzer.

Heeft u een IJzertekort en bent u op zoek naar IJzertabletten? Dan bent u bij Body Supplies aan het juiste adres. U kunt via onze website IJzertabletten bij ons bestellen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Uw bestelling wordt direct verzonden en heeft u de volgende dag in huis.

----- Tekst sluiten -----