Foliumzuur (Vitamine B11)

Foliumzuur
Foliumzuur, ook wel Vitamine B11 genoemd, heeft ieder mens nodig. Foliumzuur is nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen, maar ook voor de werking van de zenuwen. Via de urine scheiden zich kleine hoeveelheden Foliumzuur af. De Vitamine die we hierdoor verliezen, dient weer aangevuld te worden. Echter is Foliumzuur een Vitamine die niet zelf door het lichaam aangemaakt wordt. ... » Lees meer...

Het zit in vlees en in vele soorten groentes.

Extra Foliumzuur is vooral goed voor zwangere vrouwen, omdat het zorgt voor een goede ontwikkeling van het zenuwstelsel van het ongeboren kind. Door gebruik van Foliumzuur kunnen aangeboren afwijkingen voorkomen worden. Maar ook mensen met bloedarmoede en bepaalde stofwisselingsziekten varen er wel bij. Sommige medicijnen hebben als bijwerking dat het Foliumzuurgehalte in uw lichaam omlaag gaat.

Snelle Levering
Bent u zwanger en slikt u nog geen foliumzuur of heeft u bloedarmoede of de stofwisselingsziekte homocystinurie? Bestel dit supplement dan direct bij Body Supplies. Er wordt voor een snelle afhandeling van u bestelling gezorgd. Uw bestelling wordt direct verzonden en u heeft deze de volgende in huis. U kunt dan ook snel met uw vitaminesupplement starten.

----- Tekst sluiten -----