Chroom

Chroom (chromium)
Ieder mens heeft chroom nodig. Chroom is een belangrijk Mineraal. Doordat het de insuline werking in ons lichaam goed laat functioneren, kan het bloedsuikergehalte op peil gehouden worden. Maar chroom doet nog veel meer, het is een belangrijke ondersteuning in uw vetstofwisseling. ... » Lees meer...Producten die Chroom bevatten
Vooral in producten met veel zemelen is chroom terug te vinden, zoals in volkorenbrood, maar ook in vlees, vis en diverse soorten groentes. Het is echter niet geheel duidelijk of ons lichaam het chroom uit deze producten wel goed kan opnemen. Er bestaat geen aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. In Amerika wordt geadviseerd om dagelijks tussen de 25 en 35 microgram chroom binnen te krijgen.

Er is bewezen dat het voedingssupplement chroom het bloedsuikergehalte op peil houdt. Het heeft daarom ook een zeer gunstig effect bij patiënten met diabetes type 2, maar ook bij mensen die ernstig ondervoed zijn, denk bijvoorbeeld aan anorexia patiënten. Lijdt u aan diabetes type 2 of is er door een arts een tekort aan chroom vastgesteld dan kunt u via onze website bij Body Supplies eenvoudig chroom bestellen. Body Supplies levert het door u bestelde product tegen een aantrekkelijke prijs. U hoeft niet lang te wachten, uw bestelling wordt direct verzonden.

----- Tekst sluiten -----