Ahornsiroop

Ahornsiroop is een lekker zoetmiddel dat als vervanger wordt gebruikt voor suiker of zoetstof. Deze siroop bevat veel waardevolle Mineralen en is mild van smaak. Eigenlijk kun je bij alle gerechten waar suiker in wordt gebruikt, de suiker vervangen door Ahornsiroop. ... » Lees meer...



Ahornsiroop is een zoetmiddel en wordt gehaald uit de stam van de esdoorn, welke afkomstig is uit de grote Esdoornwouden van Canada. De Noord-Amerikaanse Indianen die deze Esdoorns hebben ontdekt, beheersten van oudsher de kunst om het zoete sap van de Ahorn (=Esdoorn) af te tappen en er een houdbare siroop van te maken.

Esdoornsiroop of ahornsiroop is verrijkt met een hoge concentratie Kalium, Calcium en Magnesium. Kalium is goed voor de spieren en voor de bloeddruk. Magnesium helpt energie vrij/los te maken uit Vet, Koolhydraten en Eiwitten.

Ook voor jouw kind kun je bij alle gerechten waar suiker wordt verlangd, deze vervangen door Ahornsiroop. Deze siroop vinden kinderen ook erg lekker op hun boterham.

----- Tekst sluiten -----