Stackers

Wat zijn Stackers?


Stackers zijn natuurlijke (en efedra-vrije) voedingssupplementen die je kunnen helpen met snel en effectief afslanken. Een Stacker verhoogt je metabolisme en dit leidt tot vetverbranding.

Stackers zijn jouw ideale fatburner!

Stackers verhogen de stofwisseling, stillen het hongergevoel en zorgen voor een energie toename. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige stackers, die hun werking al meerdere jaren bewezen hebben. Maar natuurlijk is niet iedere Stacker hetzelfde. Bekijk op je gemak onze verschillende producten en ontdek wat Stackers voor jou kunnen betekenen.

De werking van een capsule begin je na ongeveer 45 minuten te voelen. Resultaten zie je meestal al na 1 tot 2 weken gebruik. Met Stackers voel je een grote energie toename en vermindering van je eetlust. Een Stacker is een volledig veilig product.

Wat zijn de meest gestelde vragen met betrekking tot de Stacker?


Stackers zijn al meer dan 8 jaar lang de best verkochte vetverbranders in Amerika. Stackers worden verkocht in meer dan 30.000 supermarkten, 35.000 drogisterijen, 12.000 health shops en in bijna alle sportscholen. De originele Stackers zijn ook in Nederland verkrijgbaar en maken ook hier hun naam van 'De sterkste vetverbranders ter wereld' geheel waar. Wij verkopen uiteraard alle producten van Stacker Europe.